Skip to main content

Wie zijn wij

Samen Bereiken BV

Samen Bereiken BV is een jong bedrijf in de Zorg, opgericht op 1 januari 2021. 
Samen Bereiken BV levert een sterk en compleet zorgaanbod, van praktische hulp en begeleiding tot dagbesteding en woonzorg.

Samen Bereiken Coaching

Ook voor een persoonlijke coach kunt u bij Samen Bereiken terecht.

Samen Bereiken Dagbesteding

Modern en betrouwbaar in ons aanbod en de toepassing van E-health en dagbesteding op maat. Wat jij wilt doen, hoe jij wil groeien is leidend voor ons aanbod. We bieden onder andere muziektherapie, atelier, sport, houtbewerking, E-skills en samen koken. Daarnaast organiseren wij dagbesteding zodat die aansluit op jouw vraag.

Samen Bereiken Woonzorg wordt geboden op Woon-zorgcomplex "Welgelegen".

Het woon-zorgcomplex is gevestigd in een voormalig kerkelijk gebouw in het dorp Berltsum (Berlikum).
In 'Welgelegen' wonen alleenstaande mannen die door omstandigheden even niet zelfstandig kunnen wonen en die mogelijk ook op andere terreinen hulp of begeleiding nodig hebben.
Het wordt gerund door het echtpaar René en Jantsje Posthuma, die zich niet alleen richten op het bieden van woonruimte, maar ook op begeleiding en ondersteuning op alle andere leefgebieden.

Zo kunnen wij vanuit Samen Bereiken Woonzorg helpen met schuldhulpverlening bij problematische schulden en/of budgetbeheer bij het managen van je budget. Ook bieden wij hulp bij verslavings- of andere problematiek.
Kunnen wij zelf vanuit Samen Bereiken niet helpen, dan helpen we met het zoeken naar passende hulp van derde organisaties of hulpverleners.
Zo bieden we op maat gemaaktehulp aan iedereen die bij ons woont.

blokje